Geen producten (0)

Levertijd

De levertijd bedraagt 2 á 3 werkdagen. Tenzij het om een aangepaste bestelling, zoals bijvoorbeeld maatwerk gaat. Dan duurt het 2 werkdagen langer.

 

Garantie

SteefMade maakt uitsluitend gebruik van DQ, Designer Quality, materialen zoals nikkelvrije metalen en echt leder uit Europa. De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. 

Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 4 weken na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@steefmade.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."